Перегляд зібрання за групою - Теми кисломолочні продукти

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesisгру-202318-січ-2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Master Thesisгру-202314-січ-2024Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівБереговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проект цеху із виробництва ферментованих молочних продуктів потужністю перероблення 36 т молока за змінуЦибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana
Bachelor Thesis20211-лип-2021Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів потужністю 25 т готової продукції за змінуЖурбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii Ivanovych
Bachelor Thesis20211-лип-2021Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю переробки молока 32 т за змінуДем’янчук, Анатолій Володимирович; Demianchuk, Anatolii Volodymyrovych
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю перероблення 22 т молока за змінуШимко, Наталія Сергіївна; Shymko, Natalia
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за змінуКучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna
Master Thesisгру-202319-січ-2024Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктівБакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh